How to Boil an Egg; Poach one, Scramble one, Fry one, Bake one, Steam one, make them into Omelettes, French Toast, Panca - Poach one, Scramble one, Fry one, Bake one, Steam one. Rose Bakery
Verlag | Phaidon |
Auflage | 2013 |
Seiten | 136 |
Format | 20,5 x 27,0 x 1,9 cm |
Gewicht | 888 g |
Artikeltyp | Englisches Buch |
ISBN-10 | 071486241X |
EAN | 9780714862415 |
Bestell-Nr | 71486241EA |
Eine Sammlung einfacher und nahrreicher Rezepte rund im das Ei, aus der populären Rose Bakery. Enthält alle Grundzubereitungen wie Kochen, Pochieren, Rühren und Braten (von Eiern), genauso wie die beliebten Gerichte aus Rose Bakery: Pancakes und Muffins, Suppen und Salate, Puddings.
Simple ways to cook eggs from Rose Bakery.
How to Boil an Egg , is a collection of simple and unusual recipes for cooking eggs from Rose Bakery. Eggs are one of the most complete and nourishing of ingredients, and this book shows how tasty and versatile they can be.