Mastering the Art of French Cooking - Vol.2
Taschenbuch, Sprache: Englisch - zu den Produktdetails
von Julia Child, Simone Beck
22,00 €
inkl. MwSt. versandkostenfrei!
Nur noch 1x vorrätig
Produktdetails
Verlag | Penguin UK |
Auflage | 2011 |
Seiten | 688 |
Format | 12,9 x 19,8 x 2,9 cm |
Gewicht | 470 g |
Artikeltyp | Englisches Buch |
ISBN-10 | 0241956471 |
EAN | 9780241956472 |
Bestell-Nr | 24195647EA |
Produktbeschreibung
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Rezension:
As close to a divine text as you can get Matthew Fort Guardian
Mehr Angebote zum Thema