Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Gebundene Ausgabe, Sprache: Englisch - zu den Produktdetails
von Julia Child, Simone Beck
32,50 €
inkl. MwSt. versandkostenfrei!
Nur noch 1x vorrätig
Produktdetails
Verlag | Penguin UK |
Auflage | 2011 |
Seiten | 688 |
Format | 16,2 x 24 x 4,4 cm |
Gewicht | 1100 g |
Artikeltyp | Englisches Buch |
ISBN-10 | 0241953405 |
EAN | 9780241953402 |
Bestell-Nr | 24195340EA |
Produktbeschreibung
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
Rezension:
It will gladden the heart of all good cooks ...an alchemist\'s stone which enables any cook to turn base ingredients to gold Caroline Conran Sunday Times
Mehr Angebote zum Thema